sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Toukokuun SLY paketti saapui

Perjantaina sain pakettikortin, Slyltä oli tullut paketti, olin aivan ällistynyt... en osannut odottaa sitä vielä yhtään, vastahan tuo kierros starttasi =)

Mutta kiitos, yllätys oli kyllä erittäin mielyttävä!


Somaan iloisen väriseen pakettiin oli piiloutunut  vaikka mitä ihanaa:
* Maltaita, leseitä.
* Etanamuotti (hauska!)
* Wiener nougat crushia
* Tummaa suklaata levy
* Suklaamanteli ja -hasselpähkinäpussi
* Wiltonin candy making aloittelijan ohjevihkonen
* Lorukortteja
Ja reseptivihkonen toivotuksineen.

Slyni oli koonnut paketin saamieni reseptien ympärille, hienosti siinä onnistuen. Sain ohjeen Nauvon limppuun ja siitä valmistettaviin lohisuupalasiin, ja kyllä vaikuttivat todella herkullisilta. Näitä suupaloja saanee tehdä aika runsaat satsit suvun juhliin, sillä suurin osa on suolaisten ja etenkin kalan ystäviä ja resepti olikin tervetullut uusi juttu, vaikka Laurin rippijuhliin näitä laittaisin.

Sulaan suklaaseen dipatut mansikat wiener nougat crushin kanssa vaikutti myös aika kivalta, helppo, mutta silti juhlava pikkuinen makea suupala. (Kunhan saan mansikoita).

Lorukortit olivat iloinen yllätys, uusia loruja ei ole koskaan liikaa ja tästä löytyi useampi aivan uusi loru meidän lorupussiin. Kiitos niistä omien ja hoitolastenkin puolesta.

Ja kiitos SLYni ihanasta paketista, tykkäsin siitä kovin, olit onnistunut kokoamaan ihan minun oloiset jutut siihen, joten tuskin maltan kesäkuuta odottaa.

Minna

Ei kommentteja: