sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Leppäkerttuleivät ja maksakastike

 
Ella jatkoi kokkikouluiluaan heti tänään. Tänään vuorossa oli leppäkerttuleivät. Terävät puukkohommat hoiteli Anni ja leivät voiteli ja kokosi Ella. Patongin päälle laitettiin kalkkunaleikettä, persiljaa, miniluumutomaatteja ja oliiveja. Tuntosarvet ovat persiljan varsia, pilkut oliivisilppua ja silmät majoneesia.

Lounaaksi meillä oli tänään maksakastiketta, perunoita, sipulia ja puolukkahilloa. En ole pitkään aikaan tehnyt maksakastiketta, enkä muista millä ohjeella ennen olen tehnyt sitä edes, niin otin ohjeen Yhteishyvän ruokalehdestä, löytyy netistä täältä. Oli niin hyvää!

1 kommentti:

Emännys kirjoitti...

Onpa hienoa, että sinulla on kokkikoululainen apunasi ruoanlaitossa! Ja todella maittavan näköisiä ja kuuloisia annoksia olette tehneetkin. Nuo leppäkerttuleivät ovat tosi veikeitä! Ja tuota uunijuuresreseptiä mekin kokeillaan heti ensi viikolla. Kranssikoristeeksi minusta sopisivat punaiset marjat :) Niin puolukan varsien kuin joulun kunniaksi.