perjantai 21. elokuuta 2015

Virkattu keinutuolin peite

Viimein sain kaikki langanpätkät pääteltyä tästä työstäni. Se on ollut valmiina muilta osin jo jonkun aikaa, mutta en tiedä mikä tuossa päättelyssä on niin vastentahtoista, että sitä siirtää aina vaan eteenpäin.

Lankana minulla oli Novita Nalle; luonnonvalkoinen, ruskea ja musta, virkattu koukulla nro 3.

Tuli kyllä tosi paljon kivamman näköinen tästä meidän keinutuolista nyt. Keinutuolin pohjassa on vuosiluku 1968, joten ikää sillä on jo kohtuullisesti, mutta käytön jälkiä ei paljon näy. Ostettiin se muutama vuosi sitten hyvin edullisesti huutokaupasta.

Tein tuollaiset hapsutkin molempiin päihin. En muista nyt mistä löysin tämän mallivirkkauksen ohjeen, jostain netistä varmaankin.

Kesän kahden viikon leiriputki on takana ja syksyn uudet partiohaasteet edessä, Ko-Gi kurssi jatkuu edelleen, uudet sudenpennut odottelevat laumailtojen alkua, ensikesän isot leirit jo siintelee kalenterin sivuilla muistuttamassa olemassa olostaan. Nyt on kuitenkin vielä hetki aikaa keskittyä vaikka mustikoiden poimimiseen, rentouttavaa viikonloppua Sinullekin.

t. RyytimaanMinna

2 kommenttia:

Raisa P kirjoitti...

Sitä päättelyä on vain niin paljon mukavampi siirtää eteen päin kuin ottaa ja päätellä ne langanpäät.. ;) Ihanat värit peitossa ja kiva kuvio! Ja olipa mukava kuulla sinustakin pitkästä aikaa! :)

Virpi kirjoitti...

Sievä peite ja värit sopii hyvin keinutuolin henkeen :)