tiistai 10. marraskuuta 2015

Salainen Leivonta Ystävä kierros 33

Kyllä oli pitkä viikonloppu... sain emolta viestin lauantaina saapuneesta paketista, mutta huomasin viestin vasta iltapäivällä, ja silloin olin metsässä poimimassa suppilovahveroita. Suppilovahveroita sentään löytyi yhden sienipiirakan verran, mutta todella huonosti on täällä meillä päin sieniä ollut tänä syksynä.

No, lopulta koitti maanantai ja työpäivä oli ohi, niin pääsin postiin käymään. 

Kivan paketin antoivatkin sieltä minulle mukaan. 
Servetti oli kiedottu pullon pehmusteeksi, pullon juu ;) Tuli mieleeni heti sellaiset mind fullness -värityskuvat. Minullakin on yksi värityskirja, mutta kovasti vähän olen ehtinyt väritellä sitä... ehkä joskus. 

Niin juu, paketista löytyi pullo. Mietit varmaan jo, että mitä ihmettä... ja luulet ihan väärin. Paketista löytyi nimittäin pullo glukoosisiirappia! Lisäksi paketista löytyi: kaksi pussia pehmeitä karpaloita, hasselpähkinärouhetta, piparkakkumaustetta, pussillinen cashewpähkinöitä ja kaksi levyä Marabown suklaata.

Löytyi myös kaunis kortti toivotuksineen ja moooonta monta reseptiä, joihin noita saamiani tarvikkeita sitten voin käyttää: pähkinä-suklaafudge, valkosuklaa-karpalofudge, karpalokuppikakut, piparkakkutoffee, toffee eri variaatioin ja vielä ohje joulukalenteritryffeleihin.

Hyvin mielenkiintoisia ohjeita, en ole paljon makeisia tehnytkään sitten lapsuuteni... isosiskon kanssa tehtiin aina kotona tikkareita ja toffeeta ja mitä milloinkin. Ne oli hauskoja aikoja. Ehkäpä hauskoja hetkiä saadaan kokea myös nyt, ajattelin kokeilla reseptejä lasten kanssa.

Kiitos SLYni mukavasta paketista, ensi viikolla sitten ehdin reseptikokeilujen pariin, kunhan saan taas yhden partiojutun pois päiväjärjestyksestä ensiviikonlopun aikana.

Terveisin; RyytimaanMinna

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hihiii :) Ajattelin, että näillä resepteillä saa niin oman suun makeaksi kuin myös vaikka pikkujoulu- tai joululahjoiksi annettaviksi. ^_^ Toivotan iloisia leivontahetkiä lasten kanssa. Terkuin SLY33

minttu kirjoitti...

Hieno paketti! Kyllä nyt saat suut makeaksi :)

Raisa P kirjoitti...

Kiva paketti. Mitä herkkuja näillä loihtiikaan..

redrose82 kirjoitti...

Ihanan paketin sait ja reseptit kuulostavat jouluisen herkullisilta 😊

Taija kirjoitti...

Voi nam mikä paketti!

wiivuska kirjoitti...

Upea paketti... =) Jään odottelemaan karpaloherkkuja kun minulla olisi pakkasessa niitä vielä hiukan =)

Annenpuuhat kirjoitti...

Mun eka Sly, kiva kun olet mukana:), kivan paketit sait pulloineen....

Elämää keltaisessa puutalossa kirjoitti...

Namskista vaan, maistuis varmaan miullekin :)

Humbuugi kirjoitti...

Hauskan teemapaketin olet kyllä saannut!!!

Anonyymi kirjoitti...

Kiva huolella pakattu teemapaketti!
Terkuin n-h
http://originaalisly.vuodatus.net