keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Pehmeä punajuurikeitto ja fetajuustokerma

Uusi Yhteishyvä tuli eilen ja välissä oli tietysti tuttuun tapaan Ruokalehti. Sen luen aina ensiksi. Ja nyt kokeiltiin tätä punajuurikeiton ohjetta

Keitto oli nimensä mukaan todella pehmeän makuista ja ihanaa: Ella söi kolme ja Anni neljä isoa lautasellista, maistui myös miesväelle, että onneksi tein kaksin kertaisen satsin. Fetajuustokerma oli pisti i:n päälle. Suosittelen kokeilemaan. Olen itsekin vasta tämän viimeisen kuluneen vuoden aikana opetellut käyttämään tuoretta punajuurta ruuanlaitossa ja keittoresepti oli kiva lisä vanhojen punajuuriruokareseptien joukkoon. Keiton kanssa meillä oli tarjolla hapankorppua.

3 kommenttia:

Siskohanne kirjoitti...

Herkullisen näköistä keittoa, pitäisikin opetella enemmän käyttämään punajuurta, muuhunkin kuin etikkapunajuuriin...

Virpi kirjoitti...

Varmaan ihanaa keittoa, ja täytyy myöntää, että punajuuri on ollu aika vähällä käytöllä. Pitäisi ihan opetella :)

Kisa kirjoitti...

Herkullisen näköistä keittoa :)