Uusi Yhteishyvä tuli eilen ja välissä oli tietysti tuttuun tapaan Ruokalehti. Sen luen aina ensiksi. Ja nyt kokeiltiin tätä punajuurikeiton ohjetta.
Keitto oli nimensä mukaan todella pehmeän makuista ja ihanaa: Ella söi kolme ja Anni neljä isoa lautasellista, maistui myös miesväelle, että onneksi tein kaksin kertaisen satsin. Fetajuustokerma oli pisti i:n päälle. Suosittelen kokeilemaan. Olen itsekin vasta tämän viimeisen kuluneen vuoden aikana opetellut käyttämään tuoretta punajuurta ruuanlaitossa ja keittoresepti oli kiva lisä vanhojen punajuuriruokareseptien joukkoon. Keiton kanssa meillä oli tarjolla hapankorppua.
3 kommenttia:
Herkullisen näköistä keittoa, pitäisikin opetella enemmän käyttämään punajuurta, muuhunkin kuin etikkapunajuuriin...
Varmaan ihanaa keittoa, ja täytyy myöntää, että punajuuri on ollu aika vähällä käytöllä. Pitäisi ihan opetella :)
Herkullisen näköistä keittoa :)
Lähetä kommentti