perjantai 18. elokuuta 2017

Kalevala CAL mallitilkku

Kalevala Calin virallinen alkamispäivä lähestyy, joidenkin mielestä varmaan kovin hitaasti, mutta  järjestävällä puolella nopeasti. Monenlaista säätämistä on tapahtunut koko ajan kulissien takana, jotta kaikki olisi mahdollisimman täydellistä sitten 26.8. kun aloitetaan yhdessä.

Tänään pääsee jo vähän kokeilemaan miten koukku lähtee kulkemaan. Mallitilkun virkkaamista varten on julkaistu ohjeet Arteenin blogissa. Itsekin virkkasin vähän tilkkua, fiilistelläkseni <3

Aloitan tosiaan nyt virkkaamaan kanssanne terrakottaa Aapa peittoa. Alla näkyy Keto peittoni mallitilkku, joka kuitenkin on ohjeesta poiketen pinkki. Te muut Keto paketin valinneet, tehkää oliivin värinen mallitilkku, että langat riittävät sitten, eikä tarvitse tilkkua purkaa. Mallitilkkua käytetään koko projektin ajan virkattavien palojen kalibrointiin. Kaikki palathan päättyy pylväskerrokseen ja ovat siten muunnettavissa käsialaan sopiviksi, jos tulee liian pieni pala, voi tehdä viimeisen kerroksen pitkillä pylväillä ja jos tulee liian iso voi tehdä puolipylväillä.

Itse en ole valitettavasti sosiaalisen median äärellä 26.8. ja siksipä toivotan teille jo nyt mukavaa aloitusta ekan palan kanssa! Se on todella kaunis. Palaan kuitenkin jo sunnuntaina kotiin, kunhan olen taas päivittänyt johtajuudesta itseäni Suomen Partiolaisten Johtajatulilla Evolla tuon viikonlopun.

5 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

tänään pitäisi itselle saapua keto-lankapaketti, että pääsen testaamaan, millä koukulla jatkan.
Hieman jännittää, saanko valmiiksi vai en.. Osaanko jne.. En mitenkään tekninen virkkaaja ole..

Palavalanka kirjoitti...

Myöhemmin on tulossa avuksi videoitakin, kannattaa niistä katsoa kinkkisempi kohtia. 😊

Heidi kirjoitti...

Se on vain hyvä, että tällaisille aloittelijoille tehdään myös videoitakin, vaikka niitä olen laiska katsomaan :D

Anonyymi kirjoitti...

Hei Ryytimaan Minna! Kiitos innoituksesta Kalevala Cal -yhteisvirkkaukseen! Ensin ajattelin, etten osallistuisi, mutta katseltuani eilen muiden virkkaamia ensimmäisiä paloja, kipinä tarttui minuunkin. En vain osaa päättää, että tekisinkö yksivärisen (ja mistä väristä) vai värikkään. Ja hiukan mietin, tahtoisinko tehdä peitosta ohjetta isomman... Ja sitten pitäisi löytää langatkin. En siis vielä ole aloittanut. Pitää vielä vähän tuumailla. ;-)
Onnea muuten nappuloista! Ne olivat aikanaan myös itselleni varmasti upein hetki partiopolullani.
Sari

Anonyymi kirjoitti...

Huomasin viestin jätettyäni, että Sinähän olet saanut nappulat jo vuosi sitten. Onnea kuitenkin! :)
Sari