tiistai 1. huhtikuuta 2014

Ananasgelee mit Kokoslikör

Sain joku aika sitten mahtavan yllätyksen, Lisa Kochen&Bachen -lehden, yllätyksen takana oli rakas ystäväni nami-hiiri <3 Kiitos vielä kerran!

Annin (henkilökohtainen saksankielen assitenttini) kanssa on lehteä selattu innostuneina.

En kuitenkaan vielä ehtinyt leipoa mitään lehden ohjeista, sillä innostuin niin kovin tästä hyytelöohjeesta, jonka kääntämiseen en tarvinnut edes kieliassistenttia. En yleensä tee alkoholipitoisia juttuja, koska on kiva tarjota samaa koko perheelle, mutta tällä kertaa tein  tämän vain aikuisille sopivan jälkkärin.

Ananasgelee mit Kokoslikör
Für 4 Personen

7 Blatt Gelatine
500 ml Ananassaft
1 EL Zitronensaft
3 EL klarer Kokoslikör (z.B. "Malibu") oder -sirup
2 EL brauner Rum
1 EL Zucker

1. Gelatine in kaltem Wasser einweichen. Ananassaft in einem Topf aufkochen. Vom Herd nehmen. Gelatine ausdrücken und im heißen Ananassaft unter Rühren auflösen. Zitronensaft, Kokoslikör bzw. -sirup, Rum sowie Zucker unterrühren.

2. Flüssigkeit in 4 Longdrinkglässer füllen und ca. 3 Std. kalt stellen. Gelee nach Wunsch mit Schlagsahne servieren.

Ananashyytelöä oli tarjolla lauantaina, kun meillä oli grillikauden avajaiset. Aika myöhään meni tänä vuonna näiden avajaisten kanssa, joskus on jo helmikuussa aloitettu grillaaminen ;)

Ei kommentteja: